Järnbruket AB öppnar ny idrotts- och träningsanläggning i Tierp

Mars/april 2019* öppnar Järnbruket AB och den ideella idrottsföreningen Järnbruket Atletklubb en 560 kvadratmeter stor, handikappanpassad idrotts- och träningsanläggning för styrkesport på Grevegatan 27 i centrala Tierp: Järnbruket Styrkecenter. Scrolla ner eller klicka på denna text för exempelbilder på lokalen och planritning.

Vi har blivit kända för att leverera kvalitativ, rolig och effektiv träning, grundad i tyngdlyftning, gymnastik och konditionsträning till våra deltagare. Genom vår expansion ska vi fortsätta bidra till utbudet av hälsosamma, idrottsliga aktiviteter för vuxna, barn och ungdomar genom att möjliggöra utövandet av styrkesporter som idag inte finns representerade i kommunen. 

Styrkesport och dess utövande som styrkefrämjande, rehabiliterande och förebyggande för våra invånare, organisationer samt andra idrottsföreningar kommer att bidra till en mer hälsosam kommun samt starkare atleter i våra många idrottsföreningar.

Vi kommer att söka och välkomnar samverkan med andra hälsofrämjande verksamheter och föreningar i Tierps Kommun med omnejd. Tillsammans är vi starkare!

Järnbruket Styrkecenter

Vår verksamhet och kommande lokaler är särskilt anpassade för följande träningsformer med utrustning och ytor som möter internationella och olympiska tävlingsstandarder:

Vilka medlemskap finns, vad är priset, hur blir jag medlem och vad kan jag förvänta mig?

I fas ett av etableringen öppnar vi upp för ordinarie träningsmedlemskap som är Järnbruket ABs huvudverksamhet. Intresseanmälan görs här för att inom kort få ett erbjudande om förköp till ett förmånligare pris jämfört med ordinarie priser nedanför. Intresseanmälan är inte bindande, Antalet medlemskap är begränsade till antal.

Ordinarie medlemskap är i huvudsak för ungdomar (15 år och uppåt med målsmans tillstånd) och vuxna som vill träna i privat syfte. Vi erbjuder egen träning i professionellt utrustade lokaler med flera separata aktivitetsytor, samt bokningsbara, coachade träningspass flera tider per dygn och vecka. Passen är i huvudsak 12 personer stora, är personligt anpassade och leds av en träningscoach.

Vi beräknar ha två typer av medlemskap:

 • All Inclusive, inkl. halvdags introduktionskurs
 • Open Gym

All Inclusive möjliggör fri bokning av coachade träningspass samt fri tillgång till hela anläggningen och dess utrustning. Pass bokas samt inpassering sker genom en mycket smidig app.

Open Gym ger fri inpassering och fri tillgång till hela anläggningen och dess utrustning, men ger ej tillgång till passbokning. Ingen bokning krävs och inpassering sker via vårt app-baserade system. Alla aktivitetsytor och utrustning står till förfogande, såvida en viss del av lokalen eller utrustning inte används av ett pass eller en coach.

Priser – anmäl intresse

 • All Inclusive – 749kr/mån 12 mån bindningstid, 829kr/mån 6 mån bindningstid eller 899kr/månad obundet
 • Open Gym – 499kr/mån 12 mån bindningstid, 569kr/mån 6 mån eller 629 kr/mån obundet

Fas två

Inom kort efter öppning räknar vi med att ha all utrustning på plats,  omklädningsrum färdigställda och Järnbrukets häng-yta vid entrén klar.

Har du frågor eller funderingar, hör av dig till info@jarnbruket.se

Fas tre (sommar 2019)- den ideella idrottsföreningen och dess verksamhet

I fas två öppnar vi den ideella idrottsföreningen Järnbruket Atletklubb för barn, ungdomar och vuxna som vill idrotta och tävla i Styrkesport. Klubben och all dess verksamhet är helt separerad från Järnbruket AB och får särskilda träningstider för idrottsföreningen. Kostnad är per termin och kommer att vara mycket lägre än medlemsavgiften för Järnbruket ABs verksamhet.

Järnbruket Atletklubb är en del av riksidrottsförbundet, tillhör Upplands Distriktsförbund och underställd Svenska Tyndlyftningsförbundet. All verksamhet är 100% ideell och samtliga intäkter från medlemsavgifter, evenemang m.m. går direkt tillbaka till klubben och dess framtida verksamhet. samtliga ledare i klubben arbetar 100% ideellt 

Mer information om idrottsföreningen kommer senare under våren 2019.

Träningsyta 1 av 3: “Masugnen”

Träningsyta 3 av 3: “Gruvan”

Övergripande Layout av Järnbruket Styrkecenter & Atletklubb

*All information i detta inlägg/pressmeddelande kan komma att ändras utan förvarning p.g.a. förseningar, komplikationer eller ändringar. Inga uppgifter eller bilder angivna är bindande. inga intresseanmälningar är bindande. Järnbruket AB, Järnbruket Atletklubb eller dess företrädare kan ej hållas till svars för ev. ändringar eller felaktigheter.

Järnbruket AB, org nr: 559191-1580 är ett vinstdrivande, privat aktiebolag. Järnbruket Atletklubb org nr: 802519-8436 är en 100% ideell idrottsförening.

3 svar på ”Järnbruket AB öppnar ny idrotts- och träningsanläggning i Tierp”

 1. GRATTIS O LYCKA TILL !
  Väldigt snygg hemsida , proffsig !
  Synd att Dolores ligger där det gör , annars hade vi kommit men det hade ju förstört medelåldern på deltagarna !!!
  Vi anmäler oss till utskick etc.

  1. Hej Linda och kul att du är intresserad!
   Du har fri tillgång till att boka pass om du väljer ett ”All inclusive”-medlemskap som vi beskrivit i texten. Vill man bara träna själv så kan man välja ”open gym”-medlemskapet.
   Mer information finner du i texten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *