fbpx

Järnbruket ger sina utövare effektiv träning för livet i en nyskapande, modern och familjär miljö. Vi levererar professionellt coachad, hård och varierande träning av olika intensitet och typ, samt olika pass för alla nivåer. Från nybörjaren till tävlingsatleter.

Vare sig du är helt ny i träningsvärlden, inte får ut det du vill av ett klassiskt gym eller vill variera din vanliga träning så har vi en plats för dig!

Vi är inriktade på följande träningsformer med utrustning och ytor som möter internationella och olympiska tävlingsstandarder:

  • Funktionell Fitness / CrossFit
  • Olympisk Tyngdlyftning
  • Styrkelyft
  • Strongman/Strongwoman

Hos oss ska alla människor som älskar att träna vara välkomna! 

VÅRA TJÄNSTER:

Medlemskap – kommer snart!

Älskar du att träna effektivt, i små grupper och få professionell coachning på varje träning med olika, bokningsbara pass och nivåer? 

Eller älskar du att lyfta hårt och tungt med redskap i absolut världsklass utan att någon ber dig att vara tyst eller ta det lugnt?

Då är Järnbruket anläggningen för dig med flera pass för nybörjare upp till tävlingsatleter samt egen open gym-träning på egna villkor.

Intresseanmäl dig omgående för mer information och för att få ett extra bra öppningserbjudande! Intresseanmälan är ej bindande.

Medlemstalet kommer att vara starkt begränsat för att hålla den höga kvalitet på träning vi har blivit kända för samt bidra till den starka gemenskapen och respekten vi har mellan våra deltagare och atleter.

Järnbruket PT-coach

Anpassad träning för individer grupper och föreningar

Vill du få ut mer av din eller din grupps träningstid, nå specifika mål, bli starkare inför en utmaning eller en idrott och få personlig 1-1 coachning på vägen? Då är Järnbruket PT-Coach för dig.

Fyll i formuläret i länken så återkommer vi till dig för att diskutera mer kring dina förutsättningar. Intresseanmälan är ej bindande.

StrongCamp – 4 veckors bootcamp

En grym träningsboost!

Vår mycket populära StrongCamp är 4 veckors hård gruppträning i bootcamp-format när den är som bäst och en perfekt introduktion för funktionell fitness och CrossFit

Detta är Bootcampen för dig som vill ge din själv en träningsboost, som vill träna i grupper där vi lyfter varandra, För dig som vill komma i form, för dig som vill må bättre i vardagen och för dig som vill få en utmaning. 

Konferens, Möhippa, Svensexa m.m.

Upplevelser för konferenser, kickoffer, möhippor, svensexor m.m.

Vi tar hand om alla grupper, stora som små. Så låt oss ge er en skräddarsydd fitnessupplevelse ni sent glömmer! Genomförs i våra lokaler eller på överenskommen plats.

Välj mellan t.ex. Military Bootcamp games, Ett hårt fitnesspass eller helt galna, tunga och svettiga utmaningar och lekar för gruppen.

Använd formuläret i länken nedan för att skicka en förfrågan till oss.

[instagram-feed]