JBox

JBox VT21 – Rörelseglädje genom boxning för barn och ungdom

Ett utmärkt komplement till vardagen där rörlig aktivitet så som balans, styrka, explosivitet och koordination kommer ligga i fokus. Allt en växande person kan behöva. Vi kommer träna boxningens grunder samt ansvaret kring boxningen som stridskonst Disciplin och ödmjukhet är av största fokus.

I samband med att ditt barn utvecklar sin aktiva förmåga kommer vi att följa den kurva ditt barn behöver för att få ut maximalt av sin träning. Träningen består bl.a. av 

  • Konditionsträning 
  • Teknikträning i form av slag – ej sparring
  • Boxningens grunder
  • Boxningsfilosofi – Ödmjukhet & respekt

JBox är anpassad för aktivitet med minskad risk för smittspridning: Max 10 barn per grupp, desinfektion före och efter av utrustning, anpassade moment för att enkelt kunna hålla avstånd samt separat in- och utgång.

GRUPPER OCH TIDER

7-10 år – Fredagar 17.15-18.15, Terminsstart 5:e mars 2021

UTRUSTNING

Oömma kläder och skor för inomhusbruk samt egen vattenflaska med barnets namn väl synligt. Boxhandskar att låna finns på plats. Det kan vara lite kyligt på vintern så mjukisbyxor och tröja kan behövas.

KLART DU SOM FÖRÄLDER OCKSÅ KAN TRÄNA!

Få alla fördelar med att bli tränad av våra professionella coacher. Boka ett kostnadsfritt intromöte här: Boka No Sweat Intro så hjälper vi dig komma igång på dina villkor.

PRISER

Ett barn, en termin (12 veckor á 1 gång/vecka) – 1400kr

Välkommen!

Är gruppen du vill boka full? Sätt upp dig på vår väntlista så kontaktar vi dig när nästa lediga grupp öppnas upp!