Jobba med oss!

Är du Järnbrukets nya Head Coach?

 

Järnbruket är en professionell och familjär Functional Fitness / CF box för folk som älskar att utmanas och växa som atleter genom högkvalitativ träning.

Vårt mål är att skapa positiv förändring i samhället genom riktigt bra träning och gemenskap. Vi finns på ett A-läge i Tierps kommun 1 minut från Tierps tåg och busstation.

Vi befinner oss i en mycket spännande tillväxtfas och söker därför en engagerad och entusiastisk Head Coach som kommer att bli en viktig kugge i verksamheten, en eldsjäl i vår växande community och drivande i Järnbrukets fortsatta utveckling.

om järnbruket styrkecenter

Järnbruket Styrkecenter är en 560kvm stor box med sköna medlemmar, härliga coacher och grym energi.

Här finns c:a 450kvm effektiv träningsyta fördelad på 2 arenor/passytor och 1 dedikerad tyngdlyftningsyta med 7 st lyftarplattformar. Planer finns på att utöka verksamhetens yta i framtiden.

Vi är idag 8 deltidscoacher, 2 Personliga Tränare/kostcoacher, 2 Kids- coacher och c:a aktiva 120 medlemmar.

Järnbruket är en stolt Level Method box och våra pass består i huvudsak av WODar, men vi erbjuder även boxning och kommer att utöka med Tyngdlyftning och Gymnastik.

Vårt mål är att nå 200 medlemmar och dubbla vår omsättning inom 1 år.

vem söker vi?

Ansvarstagande, kreativ, team player, driven, ödmjuk, trygg och passionerad är egenskaper som kännetecknar en Head Coach på Järnbruket. 

Du brinner för att utveckla medlemmar, dina medcoacher och dig själv samt vill delvis eller helt livnära dig på att arbeta med träning och hälsaDu är van att både träna och utbilda andra i CF/FF, men även olympisk tyngdlyftning och gymnastik.

Du är självgående samt kan förstå och nå ut till människor i syfte att sälja medlemskap och träning. Försäljning och marknadsföring face to face, via internet och/eller sociala medier är således något som kommer naturligt för dig.

ansvarsområden

Som Head Coach är du ansvarig för all ordinarie träning. Du kommer att ha ett antal egna WOD-pass och är högst delaktig i att utveckla verksamheten.

Du har ett försäljnings- och personalansvar och bör ha erfarenhet av att sälja träningstjänster samt leda och utbilda andra. Stor personlig frihet ges för att skapa mervärde tillsammans med ägare och Box Manager genom att sälja medlemskap och tjänster mot uppsatta mål.

Du ansvarar för dina egna Intromöten/kundkonsultationer, kundträffar, träningsevenemang m.m. i syfte att öka medlemsantalet samt öka träningsglädjen för befintliga medlemmar.

Du förväntas förutom ordinarie träning och medlemskap att sälja och genomföra Bootcamps och Introkurser men också fördela tiden fritt på försäljning och genomförande av Personlig Träning, workshops, utbildningar m.m. Mycket finns färdigpaketerat med möjlighet att utveckla och skapa egna tjänster.

I ditt arbete får du goda möjligheter att livnära dig och tjäna pengar på din passion, stöd & utveckling, viss utbildning samt tillgång till administrativa system. Dina stödpersoner och mentorer är boxägaren och box managern.

du bör ha Följande erfarenheter och kvalifikationer :

 • Minst en Crossfit Level 1 eller motsvarande
 • Minst 1000 timmars dokumenterad coacherfarenhet från en CF/FF-box
 • Dokumenterad försäljningserfarenhet av träningstjänster
 • Mycket god teknik i Tyngdlyftning och Gymnastik
 • Kundservice och försäljningserfarenhet
 • God vana av Microsoft Office
 • Viss erfarenhet av CRM-system såsom Wondr,  Hubspot o.s.v.
 • Goda kunskaper i tal och skrift på Svenska och Engelska
 • -Grundläggande erfarenhet av WordPress eller liknande 
Meriterande men inte avgörande kvalifikationer
 • -Licensierad Personlig Tränare 
 • -Licensierad Kostrådgivare 
 • -Licensierad naprapat, kiropraktor, sjukgymnast eller fysioterapeut 
 • -Medicinsk eller idrottsrelaterad examen
 • -Tränings- och ledarerfarenhet från andra idrotter
Stämmer detta in på dig?

Då erbjuder vi en riktigt bra yrkresroll och miljö att växa i och möjligheten att vidareutveckla en framgångsrik box i ett tidigt skede. Arbetstider är mycket fria med vissa fasta tider för pass. Du bör således vara beredd att jobba dagtid, kvällar och helg. 

Tjänsten är c:a 25% fasta tider, resten sker på eget ansvar samt efter hur du själv säljer in, planerar och genomför egna tjänster.

Rollen är 100% provisionsbaserad med mycket goda möjligheter att tjäna riktigt bra pengar på det du älskar. Rollen kan efter att försäljningsmål uppnåtts övergå till fast ersättning + provision. Mer info ges vid intervju.

Får du rollen anlitas du som konsult, antingen via eget bolag eller Frilans Finans eller motsvarande och fakturerar månadsvis. Har du inte gjort det förut får du stöd från ägare så du kommer igång.

Vi intervjuar löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittar rätt person så skicka din ansökan nu till info@jarnbruket.se