fbpx

Järnbruket ger sina utövare hälsa och träning för livet i en rolig och social miljö genom effektiv, varierande gruppträning av funktionell fitness-typ. Vår filosofi är att Du kan lyckas, Du ska bli sedd och Du ska få den hjälp Du behöver av våra utbildade coacher för att nå dina mål!

VÅRA KÄRNVÄRDEN

Våra kärnvärden sätter tonen för allt vi gör, hur vi gör det och vad vi förväntar oss av våra medlemmar. Dom är: Vänlighet, Medmänsklighet, Gemenskap, Självsäkerhet och Styrka.

VÅR VISION

Är att skapa ett starkare, modigare, mer kapabelt och stöttande samhälle.

VÅR MISSION

Är att vara bäst på vår ort, mot våra medlemmar och era anhöriga på att fundamentalt förbättra din hälsa och livskvalitet genom att erbjuda professionell, allsidig träning samt tränings- och näringscoachning i inspirerande miljöer.

VÅRA COACHER

Vi finns till för dig och vår uppgift är att ge dig säker, effektiv och korrekt träning för att du ska kunna nå dina mål!

André Betancourt – Ägare, Head Coach, Eleiko Strength Coach, Eleiko Functional Trainer, Eleiko Kettlebell Trainer, CrossFit L1 Trainer

Anna Troije – Coach, Leg. Fysioterapeut, Eleiko Functional Trainer

Katarina Ström – Coach, Eleiko Functional Trainer

Malin Ekeberg – Coach, Eleiko Functional Trainer

Mathilda Brunsberg – Coach, Eleiko Certified Personal Trainer, Eleiko Functional Trainer

Marcus Juneholt– Coach, Eleiko Functional Trainer

Har du frågor om någon av våra tjänster eller vill komma i kontakt med oss i ett annat ärende? Vänligen kontakta oss på något av följande sätt: 

Mail info@jarnbruket.se

Facebook: https://www.facebook.com/Jarnbruket/

Öppettider:

Alla dagar 05-22. Anläggningen är delvis obemannad. Entré kan endast ske med medlemskap eller tidsbokning.

Företagsuppgifter:

Järnbruket AB,  Grevegatan 27A, 815 40 Tierp, Org nr: 559191-1580, Företaget innehar F-skatt, momsregistrering och arbetsgivarregistrering

Vill du hänga med på vad som händer runt Järnbruket och få träningsinspiration? Följ oss på Facebook och Instagram nu!