VÅRT UTBUD

Här hittar du hela vårt utbud samt en beskrivning av alla klasser som ingår i ett medlemskap.

NO SWEAT INTRO – är vårt sätt att lära känna dig över en kopp kaffe eller té utan att du behöver känna dig pressad av att gå igenom ett träningspass.

CROSSFIT GRUNDKURS – är starten för dig som vill börja träna eller prova på CrossFit med garanterade resultat!

MEDLEMSKAP – Med ett medlemskap hos oss behöver du aldrig mer undra vad du ska göra, hur du ska komma vidare eller komma igång. Vi ger dig all uppföljning, utveckling och stöd du behöver för att utvecklas! 

KOSTCOACHNING OCH KOSTPROGRAM

CROSSFIT BOOTCAMP – Vi ger dig tuffa träningspass framtagna för dig som vill komma i form och ha roligt. Våra coacher anpassar träningen efter dig, därför kan alla vara med. Vår Bootcamp är till för att du ska få en rolig och effektiv start i din träning.

JÄRNBRUKET KIDS – På järnbruket kids ligger fokus på barnen! Vi hjälper dina barn hitta glädjen i att röra på sig, utveckla kunskap och förberedelse för funktionella rörelser och alla sporter samt känna gemenskap med andra barn i samma ålder!

JÄRNBRUKET TEENS – Kommer snart

VÅRA KLASSER

WOD – Står för Workout of the Day och är basen i vårt träningsprogram. Här får du nya utmaningar varje dag så att du utvecklas i styrka, kondition, rörlighet, kraft och mycket mer! 

Passar alla nivåer

Breathe & Burn – Kondition & uthållighet i roliga och utmanande kombinationer.  Här ligger fokus på rörelser och redskap som utvecklar och pressar orken till max! 

Passar alla nivåer

Järnbruket Lifting – Tyngdlyftning och styrkelyft med fokus på att bli starkare och utveckla din lyftteknik. 

Passar alla nivåer

Functional Bodybuilding –  En klass för alla som vill bygga den ultimata beachkroppen. Om CrossFit hade funnits under Arnolds storhetstid är det denna klass han hade gått på! Här ligger fokus på att bygga definierade, starka och rörliga kroppar. 

Och ärligt, vem vill inte ha en kropp som både känns och ser extra stark ut?

Passar alla nivåer

Team Workout – Intensiv och rolig lagträning i större grupper. Här tränar vi oftast i lag om två, tre eller fyra. Och eftersom det är fredag brukar discolamporna och discodängorna krypa fram för den där oslagbara fredagsfeelingen. 

Fredagsfys före fredagsmys! Passar dig som tränat CrossFit ett tag.

Advanced Skills – Klassen för dig som vill ta din CrossFit till nästa nivå för att förbereda dig för tävling eller träna hårdare och bättre.

Passar dig med lite längre erfarenhet av styrketräning eller CrossFit. Grundkrav presenteras alltid i vår medlemsgrupp på Facebook inför varje klass.

Runners Lab – På sommarhalvåret kör vi CrossFit Järnbrukets egna löparklass av rang. Här ligger fokus på att utveckla styrka, teknik och kondition för att bli en bättre, starkare och effektiv löpare.

Passar alla nivåer

Coaches Choice – Bara dom roligaste kombinationerna och utmaningarna när våra coacher själva skriver dagens klass. 

Passar alla nivåer